Vinnova anordnar skrivarstuga för utlysningar inom klimat, energi och mobilitet

Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till en digital skrivarstuga för de öppna utlysningarna inom Horisont Europa Kluster 5 som omfattar klimat, energi och mobilitet. Vinnova kommer även att ta upp relaterade utlysningar inom Missions för klimatanpassning och klimatneutrala och smarta städer. Skrivarstugan vänder sig i första hand till sökande inom de utlysningsområden som stänger i april men även sökande till senare utlysningar är välkomna att delta.

Då inlämningsdatum för utlysningarna inom Horisont Europa, Kluster 5 samt relaterade Missions närmar sig vill Vinnova gärna öppna upp möjligheten för dig som sitter med sista-minutenfrågor att bolla dem med nationella kontaktpersoner (NCP:er) i ett gemensamt forum.

Du som arbetar med en ansökan till utlysningsområden som stänger i april och har frågor eller funderingar är välkommen att delta i skrivarstugan. Planerar du en ansökan till en senare utlysning är du också välkommen att delta. Vinnova prioriterar att svara på frågor som rör utlysningarna närmast i tiden.

Mötet startar med kort information om Horisont Europa och Kluster 5 samt relaterade Missions och även vad som är viktigt att tänka på när du skriver din ansökan. Den största delen av tiden kommer dock att läggas på frågor och dialog kring dem.

Detta möte är det första av två, sinsemellan likvärdiga, tillfällen. Den andra skrivarstugan kommer hållas torsdagen den 17 mars, kl. 13.00–14.00.

Agenda 22 februari

  • Kort information om Horisont Europa och Kluster 5, Klimat, energi och mobilitet
  • Kort information kring Missions för klimatanpassning och klimatneutrala och smarta städer
  • Vad är viktigt att tänka på när du skriver din ansökan?
  • Vilket stöd kan jag få?
  • Frågestund (cirka 40 minuter)

Observera att mötet är digitalt och kommer att hållas på svenska.

Vänligen notera att det är begränsat antal digitala platser på mötet, max 50 personer. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista. Mötet kommer inte att spelas in.

Läs mer och anmäl dig på Vinnovas hemsida.

Till toppen